MusicFun

Caecilia - MusicFun5

Harmonieorkest Caecilia biedt MusicFun aan.

Dit gratis project is bedoeld om kinderen van ongeveer tien jaar op een leuke manier in aanraking te brengen met muziek. Het bestaat uit een cursus van twee maal 12 weken.

De eerste 12 weken bestaan uit een cursus Algemene Muzikale Vorming, waarin de grondbeginselen van het muziek maken en het bespelen van diverse instrumenten wordt uitgelegd. In deze periode zal er wekelijks in de repetitieruimte van Caecilia les worden gegeven door een gediplomeerde muziekdocent. Tijdens deze twaalf weken kunnen de kinderen ook kennismaken met de verschillende instrumenten die bij muziekvereniging Caecilia worden bespeeld (bv. dwarsfluit, klarinet, trompet, saxofoon, slagwerk). De lessen duren ongeveer een uur, inclusief een ‘limonadepauze’. Aan het eind van deze periode maken de kinderen een keuze voor een blaas- of slaginstrument.

De tweede periode van 12 weken is voor het het leren bespelen van een gekozen instrument. Hierbij zal er bij voorkeur in groepjes worden gewerkt met ondersteuning van ervaren leden van de vereniging. De kinderen krijgen gedurende deze periode gratis een instrument te leen.

Na de hele opleiding van 24 weken ontvangen de kinderen een diploma en heten wij ze graag welkom bij Caecilia als ze door willen gaan met muziek maken.

Samenvattend:

  • gratis muziekcursus van twee maal 12 weken
  • voor kinderen van ca. 10 jaar (groep 6/7)
  • op dinsdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur, Pastoor van Muijenweg 12 te Heiloo

Wij bieden een unieke kans om – zonder kosten – het muzikale talent van kinderen te ontdekken en te ontwikkelen! En misschien is dit zelfs het begin van een hobby voor het leven.

Aanmelden

Wij bieden u een unieke kans om het muzikale talent van uw kind te ontdekken en te ontwikkelen!

En geheel gratis. Misschien is dit zelfs het begin van een levenslange hobby, dus …………. als uw kind graag aan deze opleiding wil meedoen en een instrument wil leren bespelen, vul dan uw gegevens op het het contactformulier.

En nogmaals: Alles is gratis! Zelfs de limonade op de cursusmiddag!

Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen via het contactformulier.